Vad är Svenska Krögare?

Svenska Krögare är en inköpsorganisation som idag hjälper drygt 1000 restauranger runt om i Sverige. Vi erbjuder inte bara Sveriges bästa inköpsavtal utan också trygghet och personlig service. Våra medlemmar sträcker sig från stora hotell, golfrestauranger och lyxiga krogar till lokala kaféer, lunchrestauranger och sportpubar.

Som krögare får du dels tillgång till en mycket attraktiv prislista inom samtliga segment, men även tillgång till en personlig inköpare genom vår Client Services-avdelning. 

Vi har sedan 2003 sparat våra medlemmar miljontals kronor på inköp och tusentals timmar av förhandling som krögaren har kunnat återinvestera i verksamheten.

Hos oss får du de bästa inköpsavtalen

  • Tack vare gemensamma inköp kan vi erbjuda Sveriges mest attraktiva prislista

  • Vi hjälper dig med trygghet då vi regelbundet kontrollerar samtliga våra medlemmars priser och inköp

  • Tack vare erfaren personal från branschen, både som krögare och från leverantörsledet, kan vi erbjuda unik kompetens och rådgivning

  • Vi är en av Martin & Serveras största kedjekunder

Client Services ger dig trygghet

De ger dig som krögare regelbunden och grundlig statistik och analys på dina inköp

De ser till att du handlar de bästa möjliga artiklarna till bästa möjliga pris

De utmanar dagligen våra partners för att ge våra medlemmar Sveriges mest attraktiva prislista

Vår historia

2003 fick Patrik Waxin och hans gode vän/kollega Daniel Lundh möjligheten att driva Kungsängens golfrestaurang. En tuff sommarsäsong senare insåg de hur svaga de var som en ensam inköpare av mat & dryck i restaurangbranschen. Detta gav dem en idé och till säsong 2004 startades branschnätverket Svenska Golfrestauranger. Den primära avsikten var att samla samtliga golfkrögares inköp och därmed bli starka gentemot leverantörerna vid förhandlingsbordet. De såg även tidigt vikten av socialt och yrkesmässigt utbyte mellan landets golfkrögare kring bland annat drift, koncept och ekonomifrågor. De knöt starka leverantörer till sig redan från start och i takt med att medlemsantalet växte ökade inköpsvolymerna. Detta har gjort Svenska Golfrestauranger till en av de starkaste aktörerna på marknaden. Verksamheten utvecklades med tiden och idag arbetar Svenska Krögare brett med medlemmar inom restaurang, hotell, kafé och bar.

Kontakta Oss

Besöksadress, Göteborg

Vallgatan 15, 411 16 Göteborg

GOOGLE MAPS
Besöksadress, Stockholm

Högbergsgatan 35, 116 20 Stockholm

GOOGLE MAPS