Svenska Golfkrögare

Svenska Golfkrögare grundades 2003 och har sedan dess byggt upp ett stort nätverk av golfkrogar runt om i hela Sverige. Vi hjälper idag över 180 golfkrögare att bli mer lönsamma.

Svenska Golfkrögare

2003 fick Patrik Waxin och hans gode vän/kollega Daniel Lundh möjligheten att driva Kungsängens golfrestaurang. En tuff sommarsäsong senare insåg de hur svaga de var som en ensam inköpare av mat & dryck i restaurangbranschen. Detta gav dem en idé och till säsong 2004 startades branschnätverket Svenska Golfrestauranger. Den primära avsikten var att samla samtliga golfkrögares inköp och därmed bli starka gentemot leverantörerna vid förhandlingsbordet. De såg även tidigt vikten av socialt och yrkesmässigt utbyte mellan landets golfkrögare kring bland annat drift, koncept och ekonomifrågor. De knöt starka leverantörer till sig redan från start och i takt med att medlemsantalet växer ökar inköpsvolymerna, detta gör oss till en av de starkaste aktörerna på marknaden.

Idag hjälper vi drygt 180 golfkrögare att bli mer lönsamma samtidigt som vi har skapat ett forum för likasinnade från Ystad till Umeå. Detta ingår i medlemskapet

Full tillgång till våra avtal

Tillgång till Client Services

Rådgivning gällande drift och ekonomi

Årsmöte för 2 personer 

Nätverk och forum

Ansvariga

Kenneth Berglund - Ansvarig, Syd/Väst

kenneth@golfrestauranger.se 0734-09 00 93

Thomas Billstam - Öst

thomas@krogare.se 0707-98 41 26

Kontakta Oss

Besöksadress, Göteborg

Vallgatan 15, 411 16 Göteborg

GOOGLE MAPS
Besöksadress, Stockholm

Högbergsgatan 35, 116 20 Stockholm

GOOGLE MAPS