Svenska Golfkrögare grundades 2003 och har sedan dess byggt upp ett stort nätverk av golfkrogar runt om i hela Sverige. Vi hjälper idag över 180 golfkrögare att bli mer lönsamma.
2003 fick Patrik Waxin och hans gode vän/kollega Daniel Lundh möjligheten att driva Kungsängens golfrestaurang. En tuff sommarsäsong senare insåg de hur svaga de var som en ensam inköpare av mat & dryck i restaurangbranschen. Detta gav dem en idé och till säsong 2004 startades branschnätverket Svenska Golfrestauranger. Den primära avsikten var att samla samtliga golfkrögares inköp och därmed bli starka gentemot leverantörerna vid förhandlingsbordet. De såg även tidigt vikten av socialt och yrkesmässigt utbyte mellan landets golfkrögare kring bland annat drift, koncept och ekonomifrågor. De knöt starka leverantörer till sig redan från start och i takt med att medlemsantalet växer ökar inköpsvolymerna, detta gör oss till en av de starkaste aktörerna på marknaden.
Idag hjälper vi drygt 180 golfkrögare att bli mer lönsamma samtidigt som vi har skapat ett forum för likasinnade från Ystad till Umeå. Detta ingår i medlemskapet
Full tillgång till våra avtal
Tillgång till Client Services
Rådgivning gällande drift och ekonomi
Årsmöte för 2 personer
Nätverk och forum