Svenska Drycker

Svenska Drycker är ett dotterbolag till Svenska Krögare. Målsättningen är att erbjuda våra medlemmar Sveriges bästa sortiment inom öl, vin och sprit till marknadens bästa priser.

Öl

Svenska Krögare och Galatea har sedan årsskiftet tagit fram marknadens mest unika ölavtal. Vi har gjort en unik ölupphandling som omfattar drygt 5 miljoner liter. Vi har hjälpt enheter att spara hundratusentals kronor tack vare våra rabatter.

Galatea är idag Sveriges största ölimportör men har även egna varumärken såsom Sigtuna, Arboga och Three Towns. Genom vårt samarbete kan vi ge marknadens bästa priser.

Carlsberg Sverige är Sveriges ledande bryggeri och erbjuder ett brett urval av drycker. Genom vårt samarbete med Carlsberg kan vi erbjuda:

  • Ett av Sveriges bästa alternativ för läsk, vatten, stilldrink, öl, cider och RTD

  • Hög service och leveranssäkerhet

  • Attraktiva och innovativa nyheter

Vin och Sprit

Samtliga Svenska Krögares kunder har tillgång till de bästa priserna på hos de största spritleverantörerna.

Vi kan erbjuda de bästa vinerna från vingårdar världen över via Sveriges ledande vinleverantörer. Inköpen gör vi antingen från grossist eller direkt från leverantör. Våra medlemmar får hjälp med vinlistor och att hitta rätt viner till just deras verksamhet.

Fördelen att vara kund hos Svenska Krögare är att du aldrig blir låst i ett avtal med en leverantör utan kan välja det som passar din verksamhet.

Kontakta Oss

Besöksadress, Göteborg

Vallgatan 15, 411 16 Göteborg

GOOGLE MAPS
Besöksadress, Stockholm

Högbergsgatan 35, 116 20 Stockholm

GOOGLE MAPS