svenska-hotell-filter.jpg
 

Svenska Golfkrögare

 

Svenska Golfkrögare

2003 fick Patrik Waxin och hans gode vän/kollega Daniel Lundh möjligheten att driva Kungsängens golfrestaurang. En tuff sommarsäsong senare insåg de hur svaga de var som en ensam inköpare av mat & dryck i restaurangbranschen. Detta gav dem en idé och till säsong 2004 startades branschnätverket Svenska Golfrestauranger. Den primära avsikten var att samla samtliga golfkrögares inköp och därmed bli starka gentemot leverantörerna vid förhandlingsbordet. De såg även tidigt vikten av socialt och yrkesmässigt utbyte mellan landets golfkrögare kring bland annat drift, koncept och ekonomifrågor. De knöt starka leverantörer till sig redan från start och i takt med att medlemsantalet växer ökar inköpsvolymerna, detta gör oss till en av de starkaste aktörerna på marknaden.

Ansvariga

  • Idag hjälper vi drygt 180 golfkrögare att bli mer lönsamma samtidigt som vi har skapat ett forum för likasinnade från Ystad till Umeå.
    Vad som ingår i medlemskapet

    • Full tillgång till våra avtal

    • Tillgång till Client Services

    • Obegränsad rådgivning gällande drift och ekonomi

    • Årsmöte för 2 personer 

    • Nätverk och forum

Ansvariga

Kenneth Berglund - Ansvarig, Syd/Väst
Lars Samuelsson - Öst


Några referenser