Sveriges bästa avtal

Tillsammans är vi starkare och därför behöver vi varandra. Våra drygt 1000 medlemmar har sparat minst 10-15% på sina inköp. Vi erbjuder Sveriges bästa avtal och trygghet genom att vi dagligen kontrollerar våra kunders inköp.

 
shutterstock_253525594 (kopia) 2.jpg

Vad är Svenska Krögare?

Svenska Krögare är en inköpsorganisation som idag hjälper drygt 1000 restauranger runt om i Sverige. Vi erbjuder Sveriges bästa avtal och trygghet genom att vi dagligen kontrollerar våra kunders inköp. 


Som krögare får du dels tillgång till en mycket attraktiv prislista inom samtliga segment, men även tillgång till en personlig inköpare genom vår Client Services avdelning. 

Vi har sedan 2008 sparat våra medlemmar miljontals kronor och tusentals timmar som krögaren har kunnat återinvestera i verksamheten.


Hos oss får du de bästa inköpsavtalen

  • Tack vare gemensamma inköp kan vi erbjuda Sveriges mest attraktiva prislista.

  • Vi hjälper dig med trygghet då vi dagligen kontrollerar samtliga våra medlemmars priser och inköp.

  • Tack vare erfaren personal från branschen, både som krögare och från leverantörsledet kan vi erbjuda unik kompetens och rådgivning.

  • En av Martin & Serveras största kedjekunder.


shutterstock_135572054.jpg

Client Services hjälper dig som krögare med

  • Grundlig statistik och analys minst varannan månad

  • Hjälper dig som krögare att ta fram den statistik och analys du önskar

  • Ser till att du handlar bästa möjliga artiklarna till bästa möjliga pris

  • Utmanar våra partners dagligen för att ge våra medlemmar Sveriges mest attraktiva prislista


Några av våra referenser


Vår historia

2003 fick Patrik Waxin och hans gode vän/kollega Daniel Lundh möjligheten att driva Kungsängens golfrestaurang. En tuff sommarsäsong senare insåg de hur svaga de var som en ensam inköpare av mat & dryck i restaurangbranschen. Detta gav dem en idé och till säsong 2004 startades branschnätverket Svenska Golfrestauranger. Den primära avsikten var att samla samtliga golfkrögares inköp och därmed bli starka gentemot leverantörerna vid förhandlingsbordet. De såg även tidigt vikten av socialt och yrkesmässigt utbyte mellan landets golfkrögare kring bland annat drift, koncept och ekonomifrågor. De knöt starka leverantörer till sig redan från start och i takt med att medlemsantalet växer ökar inköpsvolymerna, detta gör oss till en av de starkaste aktörerna på marknaden.

Katalog utan namn14309.jpg