Svenska Krögare förlänger avtalet med Ipswich 93

 Göteborg, 6 februari 2019

 Svenska Krögare förlänger samarbetet med pubkedjan John Scott’s samtidigt som Caleo & Bon tillkommer som nya enheter.

 

   – Svenska Krögare har genom åren utvecklat en unik produkt som hjälpt oss att spara både tid och pengar. De utmanar den gamla modellen i grossistbranschen med gemensamma inköp och deras Client Services avdelning är en bra support till våra enheter. Vi är mycket nöjda med vårt samarbete. Tack vare hög kompetens och stor förståelse för våra utmaningar och behov känner vi oss mycket trygga med Svenska Krögare som partner, säger Anders Andersson, Inköpschef på John Scott’s.

 

   – Vi är mycket hedrade och tacksamma för det fortsatta förtroendet att få hjälpa till att utveckla en av Sveriges största krogkonstellationer, säger Victor Theorin, Svenska Krögare

 

Svenska Krögare är en av Sveriges största inköpsorganisationer som idag hjälper drygt 1100 restauranger och hotell runt om i Sverige. Svenska Krögare erbjuder förmånliga avtal, priser och rabatter inom samtliga segment genom att vi dagligen kontrollerar våra kunders inköp.

John Scott’s är ett pubkoncept under Ipswich93 och skapades för att ge folket ett andra vardagsrum, få dem att umgås tillsammans utanför hemmet. Den första puben öppnade på Göteborgs fingata, Avenyn, under våren 2013. Idag finns det elva enheter varav tio huserar på toppadresser runt om i Sverige och en i Puerto Banús.

Caleo & Bon är två klassiska Göteborgsrestauranger som ligger belägna i ena hörnet i korsningen Engelbrektsgatan / Arkivgatan, precis intill Kungsportsavenyn.

 

 

Victor Theorin