Texas Longhorn

Svenska Krögare inleder samarbete med Texas Longhorn Franchise Group Stockholm, 10 december 2018

”Svenska Krögare är mycket glada över förtroendet att inleda ett samarbete med en av Sveriges största restaurangkedjor, Texas Longhorn Franchise Group. Att Svenska Krögare inleder samarbeten med de största aktörerna i landet är ett bevis på att vi gör något väldigt bra och de uppskattar våra tjänster”

Micael Eriksson, Country Manager / Head of Sales på Svenska Krögare AB.

”Vi på Texas Longhorn är mycket glada och nöjda med att inleda ett nytt samarbete med Svenska Krögare och Martin & Servera i 2019. Vi ser fram emot att arbeta tillsammans och fortsätta utveckla vår kedja med deras gemensamma kompetens, erfarenhet och styrka som sträcker sig längre än bara inköp och avtal med några av Sveriges kunnigaste personer i restaurangbranschen.”

Robert Brink, VD Texas Longhorn Franchise Group

”I’ve feel that we met with a mutual understanding of what our needs are centrally, but even more importantly for our franchisees. Our number one focus is quality of food and great service and we look forward to continue that promise to our guests with Svenska Krögare and Martin & Servera.”

Philip Huntzinger, Grundare/Ordförande, Texas Longhorn Group.

Texas Longhorn

Är en restaurangkedja som firar 25 år i 2019 och består idag av 35 restauranger i hela Sverige. Konceptet är en av de största restaurangkedjorna i Sverige och har år efter år fått höga utmärkelser från sina gäster som ett Steakhouse som alltid levererar hög kvalitet och god stämning i en skön och avslappnad miljö. ”Precis som hemma i Texas”, brukar grundaren Philip Huntzinger säga eller ”Dining is only fine if it’s laid back!”

Svenska Krögare

Är en av Sveriges största inköpsorganisationer som idag hjälper drygt 1000 restauranger och hotell runt om i Sverige. Svenska Krögare erbjuder förmånliga avtal, priser och rabatter inom samtliga segement genom att vi dagligen kontrollerar våra kunders inköp.

Kontakt:

Robert Brink, CEO - robert.brink@texaslonghorn.se
Philip Huntzinger, Grundare / Ordförande – philip.huntzinger@texaslonghorn.se
Micael Eriksson, Country Manager /Head of Sales, Svenska Krögare – micael@krogare.se

Victor Theorin