Svenska Krögare inleder samarbete med Idre Fjäll

Skärmavbild 2018-07-25 kl. 09.52.43.png

            

 

 

Svenska Krögare inleder samarbete med Idre Fjäll

Göteborg, 25 juli 2018

Svenska Krögare inleder samarbete med stiftelsen Idre Fjäll.

Svenska Krögare är en av Sveriges största inköpsorganisationer som idag hjälper drygt 1000 restauranger och hotell runt om i Sverige. Vi erbjuder förmånliga avtal, priser och rabatter genom att vi dagligen kontrollerar våra kunders inköp.

”Svenska Krögare är mycket glada över förtroendet att arbeta vidare med en av Sveriges största aktörer inom turistnäringen, stiftelsen Idre Fjäll. För mig personligen känns det extra roligt eftersom jag varit del i vårt samarbete sedan dag ett. Att Svenska Krögare inleder samarbeten med de största aktörerna i landet är ett bevis på att vi gör något väldigt bra och de uppskattar våra tjänster” säger Peter Theorin, VD på Svenska Krögare AB.

Idre Fjäll är en av Nordens största fjällanläggningar med åretruntverksamhet och har bedrivit verksamhet i 50 år. Förutom alpint skidåkning i fyra väderstreck erbjuds längdspår, en skidstadion, aktiviteter för små och stora, sporthall, boende, butiker och restauranger. Åretruntverksamhet ger Idre Fjäll ett stort försprång när det gäller att attrahera kompetent personal, en av de allra viktigaste tillgångarna för att kunna leverera en högkvalitativ helhetsupplevelse.

Idre Fjäll drivs i stiftelseform med Friluftsfrämjandet och Älvdalens kommun som stiftare.

Svenska Krögares erbjuder inte bara en mycket bred palett av bra avtal utan kommer vara ett stort stöd i utvecklingen av verksamheten. I ett första steg är det Restaurang Farfars och restaurangen på det välkända hotellet Pernilla Wiberg. Sedan är det även drifts- och organisationsfrågor som dom skall hjälpa till med säger Restaurangchefen Peter Entian på Idre Fjäll. 

 

När Svenska Krögare valde att satsa på hotell vid årsskiftet hade vi ett unikt produkt- och tjänsteutbud som vi kan erbjuda våra nya och gamla medlemmar. Vi har en lång erfarenhet av hotell- och restaurangdrift så nu erbjuder vi även konsultativa tjänster och nätverkande med andra medlemmar säger Micael Eriksson, Country Manager på Svenska Krögare. ”Att få vara med och bidra till att utveckla Idre Fjäll ska bli väldigt spännande” avslutar Micael.

 

”Vi är mycket glada över vårt nya samarbete med Svenska Krögare. Deras produkt är precis vad vi har sökt efter. De är mycket serviceinriktade och kan erbjuda oss unik kunskap inom både krog & hotellverksamhet. ” säger Andreas Starenhed, VD Idre Fjäll.

 

 

 

 

För mer info

 

Peter Theorin, VD – 073 310 49 62, peter@krogare.se

Micael Eriksson, Country Manager – 072 252 25 50, micael@krogare.se

Victor Theorin, Operations Manager – 072 341 00 30, victor@krogare.se

Andreas Starenhed, VD – 072 724 41 23, andreas.starenhed@idrefjall.se

Peter Entian, Restaurangschef – 070 398 55 11, peter.entian@idrefjall.se

 

Victor Theorin